A kosár értéke: A kosár üres

Szexshop kategóriák

Szerelmi Játékok Webáruháza

A kosár értéke:

A kosár üres

Több ezer erotikus termék raktárról! 100% diszkréció 100% Erotika!

We-Vibe Sync - hajlítható G-pont és csikló vibrátor (türkiz)

Tulajdonságok:
- maximálisan bőrbarát, 100% - ig orvosi minőségű anyag
- tökéletes illeszkedést biztosító anatómiai forma
- modern dizájn
- duplamotoros kialakítás
- vezeték nélküli távirányító
- rendkívül halk működés
- sokoldalú felhasználhatóság
- We - Connect applikáció
- Smartphone applikáció, zenei vezérléssel
- extra erős és extra csendes motor
- vezeték nélküli vezérlő
- flexibilis, hajlítható minden testhez idomuló forma
- formatartó kivitel
- beépített akkumulátor
- akár 3 órás teljes üzemidő
- vezeték nélküli távirányító, akár 3m - es hatótávolsággal
- 100% - ig vízálló
- Mérete: kb. 7,5 x 3,1cm
- USB - ről tölthető, lítium - ionos akkumulátor
- 2 órányi töltéssel, akár 90 perc használat
- Anyaga: Szilikon
- türkiz színben

A szükséges USB - töltőt és praktikus tároló - töltő tokot a csomag tartalmazza.

Fontos tudnivaló: Első használat előtt az akkut 24 órán keresztül töltsd, így érheted el a maximális élettartamot.
A termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használható.

olvass tovább»

Ingyenes szállítás!

We-Vibe Sync - hajlítható G-pont és csikló vibrátor (türkiz)

cikkszám: 05881210000 készleten (szállítás: 2020. június 09.)

57 990 Ft

Megjelent a We-Vibe legújabb, párok számára készült kényeztetője. A jól ismert funkciókon túl, flexibilis kialakítással, hogy még kényelmesebben lehessen használni. Az új We-Vibe Sync természetesen tölthető akkumulátorral rendelkezik, és 100%-ig vízálló!

Az új We-Vibe párvibrátor akár 3m távolságból is vezérlehető a vezeték nélküli távirányítója segítségével. Formája személyre szabható. A vibrátor felső rész teljes egészében flexibilis és az alsó rész vége is hajlítható. A beállított formát megtartja, így jobban idomul a női testhez, pontosabban illeszkedik, ezáltal még kényelmesebben használható. Az új vezérlőgombok segítségével egyszerűbbé vált a használata.

We-Vibe Sync párvibrátorok

A We-Vibe Sync vibrátor, természetesen vezérlhető az ingyenesen letölthető WE-Connect applikáció segítségével is. A applikáció által kibővülnek a funkciók, áthidalva a tereket. A kapcsolat könnyedén fenntartható köztetek és az eszköz között, akár ugyanabban a helyiségben vagytok, akár egy másik kontinensen.

A We-Vibe Sync vibrátor funkciói:

  • ingyenes WE-Connect applikáció
  • fejlett SmartPhone vezérlési lehetőség
  • 10 extra mód
  • a két motor független vezérlése
  • csatlakoztatás és vezérlés bárhonnan a Világon
  • akár zenei vezérlés is lehetséges

Állítható illeszkedés!

Nincs két egyforma test, ezért a We-vibe Sync vibrátor személyre szabható, hogy minél jobban illeszkedjen. Két ponton állítható, hogy jobban elérje a G-pontot és a csiklót.

We-Vibe Sínc állíthatóság

Sok távirányító funkció és 5 bónusz mód, melynek köszönhetően jobban kihasználható a motorok független vezérlése. Lehetőség van új, saját rezgés-minták létrehozására. Alakítsd saját magad, hogy milyen intenzíven szeretnéd, melyik ritmust, mennyi ideig, majd mentsd el egy egyéni névvel és játszd le mindig a hangulatodnak megfelelőt. Közös erotikus játék lehetőség, nem ismerve a távolságokat. Egyszerűen küldj egy üzenetet, vagy egy e-mailt és máris csatlakozhattok a saját, privát, biztonsági linketeken keresztül.

We-Vibe párvibrátorok összehasonlító táblázata

We-Vibe párvibrátorok összehasonlítása

We-Vibe Sync - hajlítható G-pont és csikló vibrátor (türkiz) - Ára csak: 57 990 Ft. Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz! Vibrációs termékekre 1 év garanciát adunk! Részletek a Vásárlási feltételek-ben. A raktáron lévő termékeket 1 munkanapon belül kézhez veheted.

Mobiltelefonról vezérelhető intelligens vibrátorok 

Mennyivel tudnak többet az okos vibrátorok, mint a hagyományos "buta" társaik? A legtöbb vibrátor, csak olyan funkciókra képes, amelyeket eleve beléjük építettek. Adott számú rezgést, adott számú intenzitást ismernek. Az okos vibrátorok képesek összekapcsolódni a mobiltelefonoddal, és a telefonos applikáció segítségével számtalan izgalmas funkciót támogatnak. 

A telefon  távirányítóként is működik, így a készülék irányítsa rendkívül kényelmessé válik  Lehetőségünk van egyedi rezgésmintákat készíteni, de a vibrátor képes a kedvenc szemünk ritmusára rezegni de akár a külső hangokra is képes reagálni. Az Internetet segítségül hívva, pedig számtalan izgalmas kalandban lehet részünk, hisz a vibrátor irányítását átadhatjuk a párunknak. Ezzel a funkcióval új dimenzióba emelhetjük a sexting fogalmát.

Titkos szexjátékszerek okos funkciókkal

Az okos vibrátorok legtöbb modellje a titkos kényeztetők kategóriába tartozik. Mik ezek a titkos kényeztetők? Olyan vibrátorok, melyek a bugyiba vagy a hüvelybe rejtve bármikor képesek egy kis titkos örömhöz juttatni a tulajdonosukat. Távirányítós társaikkal ellentétben, a vezérlésükkel sem kell külön bajlódni, hiszen a mobilunk mindig kéznél van, és a telefonról a legkisebb feltűnés nélkül irányíthatjuk a vibrációt.

We-Vibe Sync - hajlítható G-pont és csikló vibrátor (türkiz)

Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!