A kosár értéke: A kosár üres

Szexshop kategóriák

Szerelmi Játékok Webáruháza

A kosár értéke:

A kosár üres

Több ezer erotikus termék raktárról! 100% diszkréció 100% Erotika!

Zumio - forradalmi csiklóvibrátor (lila)

ZUMIO - Kiállítás győztes, forradalmi, csiklóvibrátor, mely a 2017 - ben megrendezett Adultex kiállításon, elnyerte a Legjobb új Felnőtt Termék aranyérmet!

A tesztelőknél is már nagy sikereket ért el!
- 89%: kevesebb, mint 5 perc alatt okozott orgazmust
- 63%: kevesebb, mint 2 perc alatt jutott a csúcsra
- 69%: erőteljesebb, intenzívebb orgazmust élt át

A ZUMIO legnagyobb ereje a forradalmi SpiroTIP - technológiában rejlik :
A technológia lényege, hogy nagyon kis felületen, nagyon intenzív, rendkívül gyors, körkörös, szinte vibráló mozgást végez.
Így egyesítve a körkörös ujjmozgást és a bizsergető vibrációt.
A kis felület lehetővé teszi a csikló pontos ingerlését, hozzáférhetőségét.

A tervezők gondosan ügyeltek arra is, hogy az ergonomikus, rakétaszerű, időtálló műanyag nyél maximálisan el legyen szigetelve, a szinte hegyeket megmozgató, kis antennára emlékeztető, vibro - nyúlványtól, elkerülve a olvass tovább» kellemetlen kézzsibbadást.
Így kényelmesen használható, akár partnerünknek is átadhatjuk az irányítást és biztosak lehetünk abban, hogy a stimuláció a megfelelő helyen koncentrálódik.

Tulajdonságok:
- innovatív, kiállítás győztes technológia
- könnyedén simul a kézbe, akár egy toll
- kis antennaszerű, rúd forma, végén gömbbel
- csiklóhoz tökéletes hozzáférést biztosító kialakítás
- koncentrált, extra erős rezgés
- rendkívül gyors, körkörös mozgásra emlékeztető működés, apró körben
- praktikus, könnyen kézbe simuló rakétaszerű nyél
- a nyél kiváló szigeteléssel ellátva, nincs kézzsibbadás érzés
- orgazmus, akár kevesebb, mint 6 perc alatt
- három gombos vezérlés
- rezgés erősség fokozás és csökkentés, igény szerint
- beépített USB - ről újratölthető akkumulátor
- praktikus dokkoló a töltéshez
- teljes hossz: 18cm
- a csiklóizgató antenna hossza: 3cm
- nyél méret: 2,5 x 3 x 15cm
- divatos lila szín

A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB - kábelt és egy praktikus dokkolót, amibe a termék töltéskor beállítható.

(kevesebb)

AKCIÓS termék!
Ingyenes szállítás!

Zumio - forradalmi csiklóvibrátor (lila)

cikkszám: 92833000005 készleten (szállítás: 2018. július 24.)

44 990 Ft 39 990 Ft

Zumio csiklóizgató vibrátor

A hölgyeknél az egyik leggyakoribb maszturbálási technika, a csikló körkörös ujjmozdulatokkal való ingerlése. A Zumio ezt a jól bevált technikát alkalmazza, jelenleg egyedüliként a szexjátékok piacán. A Zumio legnagyobb ereje a SpiroTIP – technológiában rejlik. A technológia lényege, hogy nagyon kis felületen, nagyon intenzív, rendkívül gyors, körkörös, szinte vibráló mozgást végez. Így egyesítve a körkörös ujjmozgást és a bizsergető vibrációt. A kis felület lehetővé teszi a csikló pontos ingerlését, hozzáférhetőségét.

Akár egy gyors orgazmusra vágysz, akár órákig tartó lassú és érzéki kényeztetésre a Zumio segít neked ebben. Zumio úgy izgatja az erogén zónákat, mint semmi más!

A rezgések a csiklóizgató antennára emlékezetező hegyében koncentrálódnak, így minimális vibráció kerül át a nyélre és így a kézre. Ez nem csak sokkal kényelmesebbé teszi a használatot, de így természetesen rengeteg feleslegesen elpazarolt energiát is megspórolunk, ami hatással van a készülék használati idejére is.

Nők által, nőknek tervezve

Ki tudná legjobban hogy mi kell egy nőnek, ha nem egy nő! A Zumio alapötlete egy elfoglalt, egyedülálló kisgyermekes anyuka fejében született meg. Szeretett volna egy játékszert amivel gyorsan a csúcsra juthat, jól irányítható és mély stimulációt biztosít. De az összes játékszer – amit leginkább férfiak terveztek – vagy túl nagynak bizonyultak ahhoz hogy finoman irányíthatóak legyenek, vagy a rezgések minősége, intenzitása nem volt kielégítő.

Hogyan használd a Zumio csiklóizgatót

A női tervezők megoldották a problémát azáltal, hogy a jól bevált körkörös ujjal történő izgatás koncepcióját új szintre emelték. Rájöttek, hogyan csökkentik a vibrációs csúcs méretét, és hogyan koncentrálhatják a rezgéseket erre az egyetlen pontra. Sok prototípus és három év tesztelés és fejlesztés után került a Zumio a piacra.

Zumio – forradalmi csiklóizgató vibrátor

A Zumio csiklóizgató használata rendkívül egyszerű, hiszen egyedül a rezgés intenzitása szabályozható 9 fokozatban. Vibrációs programjai nincsenek, de nincs is rá szükség, hiszen olyan könnyen irányítható, hogy mindig ott, és erősséggel kényeztet hogy éppen szeretnénk.

Ezen kívül kapott egy billentyűzár funkciót is, így attól sem kell tartani hogy véletlenül (pl utazáskor táskában) bekapcsol.

A Zumio természetesen 100%-ig vízálló, és újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mint ahogy egy prémium kategóriás játékszertől ez elvárható. A készülékhez jár egy dokkoló ami USB-ről táplálható meg, maga a készülék – a vízállóság jegyében – pedig mágneses elven veszi fel a töltést.

Zumio csiklóizgató vibrátor

Zumio - forradalmi csiklóvibrátor (lila) - Ára csak: 39 990 Ft. Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz! Vibrációs termékekre 1 év garanciát adunk! Részletek a Vásárlási feltételek-ben. A raktáron lévő termékeket 1 munkanapon belül kézhez veheted.

Hasonló termékek

Kéjvibrátor - 6 290 Ft

Kéjvibrátor

3 az 1 - ben: vibrátor, klitorisz - és ánuszizgató! A vibrátor felszínét puha rücskök borítják, a kiszélesedő rész a popsi és a csikló stimulálásáról gondoskodik. Teljes hossza ...

előrendelhető
Beszerzés alatt
6 290 Ft
Zumio - forradalmi csiklóvibrátor (lila)

Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!